2008-08-31

Kaikessa depressiivisydessään...

Menneen kesän synkempää kuvasatoa edustaakon tämä hotellihuonelaukaus Shanghaista. Loppuiltapäivän aurinkoinen olemus kertonee oikeastaan yhdellä kertaa kaiken oleellisen tuosta kaupungista ja siitä millainen mielikuva tuosta urbaanista autiomaasta onkaan päälimmäisenä...

2008-08-24

Takaisin arkeen eli loman summaava blogimerkintä

4 viikkoa hyvin ansaittua kesälomaa kuluu loppujenlopuksi nopeaan ja huomenna pitäisi taas palata takaisin arkeen ja katsomaan miten muu maailma on kuluneen kuukauden aikana edennyt eteenpäin ja missä jamassa taakse jätetyt projektit oikein ovat.

Lomalle asetetut tavoitteet täyttyivät odotetusti. Työläppäri pysyi kaapin perällä visusti kiire, kertaakaan ei tullut stressiä siitä mitä pitäisi tehdä seuraavaksi ja mitä on vielä mahdollisesti vielä tekemättä vaan kaikki sujui oikein leppoisasti. Myös 2 viikon reissu pohjoiseen jonka aikana tuli nähtyä Pallasta, Kilpisjärveä, Norjaa ja poroja.. Tätä ehkä avitti sekin että matkaan lähdettäessä oli selvää vain ensimmäiset etapit ja loppu suunniteltiin lennosta ja sen mukaan mikä mielekkäältä tuntuu jolloin ennakkopaineita ei ollut eikä tullut.

Mökillä tuli puolestaan päivitettyä vanha huussi nykyaikaiseen kompostoivaan aikakauteen sateitten lomassa ja sateiden sattuessa luettua, levättyä ja syötyä hyvin. Paksu varasto Banksia, Ellroyta ja sekalaisia elokuvia auttaa pahimpaankin kaatosateeseen ja hyvä mediumiksi grillattu file karkoittaa synkänkin harmauden..