2007-11-19

Jokaisella sukupolvella haasteensa

Jokaisella ikäluokalla lienee haasteensa mitä tulee kodin rakentamiseen, varustelemiseen ja perhemuotojen muutoksiin. Isovanhempiemme haasteista nyt ei edes kannata varmaan puhuakaan mutta uskon että pelkästään omiin vanhempiimmekin verratessa ovat meidän haasteemme hyvin erikoisia.

Siinä missä oletettavasti aikanaan on jostain haalittu kasaan lautasia, jostain aterimia ja muuta pientä sieltäsun täältä kiitollisena siitä mitä on saatu aikana jolloin rakennemuutos oli arkipäivää, lähiöt rakentuivat kaupunkien laidalle ja kansa muutti kaupunkiin on aikakautemme riesana oikeastaan yltäkylläisyys.

Kahta kotitaloutta yhdistellessä on tavaran paljous melkoista ja kaikkea on vähintään kaksin kappalein. On patoja, kattiloita, laseja, mukeja niin maan perusteellisen paljon ja aterimiakin 3 täyttä sarjaa linjalla Fiskars-Hackman-Iittala ilman että tarvitsee mukaan laskea satunnaisia pöytähopeita tai aikanaan soluasuntoon kiireessäostettuja sekundaaterimia jotka voineekin nyt pistää kiertoon tai kirpparille.

Onneksi on nyt uutta ja remontoitua kaappitilaa keittiö täysi ja astianpesukone huolehtimassa pyykkäyksestä mutta on tämä silti jotenkin kummallista..

No comments: