2005-01-03

Kevennetty olotila

Vuodenvaihde merkitsi sitäkin että lippukunnan toimikausi vaihtui kalenterivuoden mukaan ja vaalikokouksen päätöksen mukaisesti allekirjoittaneella ei sitten ole enää yhtään juridista toimea Ry:ssä jonka lippukunta muodostaa yhdistyslain silmissä ja pesti on takanapäin kaikinpuolin.

Hieman haikea fiilis mutta ennekaikkea keventynyt ja helpottunut olo. Ei siinä ettenkö viihtynyt harrastuksessa ja pestissäni mutta kaiken työ ja koulukiireen keskellä ja viimeaikojen tapahtumien ja elämänvaiheiden jälkeen hommasta oli tullut senverran stressaavaa että siitä ei enää niin nauttinut ja tarve irtiotolle alkoi olla todellinen.

Jossain vaiheessa sitä heräsi siihen että onko harrastus enää oikeassa asemassa jos kalenteriin merkitty palaveri tuntui pakkopullalta joka piti vain käydä hoitamassa vaikka harrastuksien pitäisi olla enemmän vastapainoa muulle elämälle ja rentoutumista työstressistä ja kiireestä.

Ei tuosta elämäntavasta voi mihinkään luopua ja minulla on sellainen kutina että ennenpitkää sitä löytää itsensä taas jostain pestistä mutta juuri nyt on sellainen olo että kaipaa harrastusta johon voi vain ottaa ja mennä ilman että kaikki pitää ensin itse valmistella. Onneksi joululomat ovatkin jo ohitse ja voikin tästä taas tarttua sulkismailaan.. Ja tulee kesä ja pyöräilykausi. Ja kaikkea muuta pientä kivaa

*Jalat pöydällä istuskellen*


No comments: