2007-07-12

Tervettä järkeä ja ilmaisia lounaita

YLE:Bemarilla ajava koruhuijari kauppasi arvonta rihkamaa Etelä-Karjalassa

Iskipä taas YLE:n uutisista silmään tyypillinen kesäuutinen joka pistää miettimään sitä missä ihmisten ns terve järki oikein on:
Poliisi on saanut useita havaintoja Etelä-Karjalassa liikkuvasta koruhuijarista.
Huijari on kuutostiellä, ainakin Ruokolahden ja Rautjärven alueella, pysäyttänyt keskiviikkona ja torstaina autoilijoita ja yrittänyt myydä koruja. Auto on todennäköisesti havaittu myös Lappeenrannassa.

Huijarin myymät korut ovat myöhemmin osoittautuneet arvottomiksi. Koruhuijari on Etelä-Karjalan Radioon tulleiden havaintojen mukaan liikkeellä Saksan tai Slovakian rekisterissä olevalla valkoisella BMW-henkilöautolla.
Niin. Pienenä ajatusleikkinä. Olet matkalla jossainpäin lomasuomea ja yhtäkkiä sinut yrittää pysäyttää keskieuroopan kilvillä varustettu auto ja kuski yrittää myydä sinulle koruja tuostanoin.. Tarvitsetko ihan oikeasti viranomaistiedotteen tiedot epäilläksesi että asiassa ei kaikki ole kohdallaan..

Vai olisiko vain helpompaa muistaa se ettei ilmaisia lounaita ole ja että jos jokin kuulostaa uskomattoman hyvältä tarjoukselta niin tarjous on yleensä vain uskomaton sensijaan että se olisi hyvä.

No comments: