2007-07-30

Miksi oma auto julkisten sijaan

Iltalehti: Vaihda junaa!

Pääkaupunkiseudun poikittaisen joukkoliikenteen heikkouden lisäksi yksi tärkeimmistä oman auton käyttöön motivoivista seikoista kristalloituu oikeastaan liki täydellisesti tähän haastattelusitaattiin:
Isompaa aikatauluremonttia ei ole tulossa. Junaliikennettä on niin paljon, että lähes koko ratakapasiteetti on jo käytössä. Jos toistuvat myöhästymiset haittaavat, kannattaa miettiä, onko joku toinen juna mukavampi, VR:n viestintäjohtaja Mäkinen kehottaa.
VR:n organisaation vankasta breshneviläisyydestä on tullut avauduttua aina silloin tällöin mutta tälläinen piittaamattomuus asiakkaasta ja suoranainen välinpitämättömyys oman prosessin suorituskyvystä jaksaa aina hätkäyttää.

Ei se jos on ongelmia ja ei vielä sekään että ongelmille ei voida tehdä parissa päivässä aikataulurakenteen vuoksi mitään mutta se että ongelmaan suhtaudutaan venäläisellä työmoraalilla vain olkapäitä kohautellen ja härskisti käsketään asiakkaita pilaamaan omat aikataulunsa ja päivärytminsä vain siksi että mitään ei viitsitä tehdä...

No comments: