2005-09-11

Prkleen prkleen prkle

Ja sadattelua vielä senkin lisäksi..

Herra murphy taas varasi meikäläiselle kivan yllärin.Tälläerää tuntemattomasta syystä päätti sitten autosta ilmeisemmin startin voimaa moottorille välittävä hammaskehä lopettaa yhteistyönsä jättäen allekirjoittaneen hetkeksi ihmettelemään tilannetta Myyrmannin parkkihalliin päivän ostosreissujen päätteeksi. ( Kyllä.. juuri sen Myyrmannin joka sattuu olemaan myös minu lähikauppani ) Onneksi tuosta sitten vielä päästiin liikkeelle ystävien avulla ja starttaamalla auto perinteisesti työntämällä mutta nytten tuo Primera-vanhus makaa tuossa omassa parkkiruudussaan odottelemassa ajanvarausta huoltoon ja jonkinmoista toiminnallisten osien vaihtamista. Että pitikin taas sattua..

Eikä siinä vielä kaikki. Kaiken huippuna tässä on se että tänään tietenkin voisi yrittää jo soitella huoltoon jos a) kännykän toinen laturi ei olisi ns. varmassa paikassa rempan jäljiltä ( minulla on tuollaisia paikkoja hyvinkin monia ja muisti kuin oravalla.. etsinnän yhteydessä löytänyt tosin jo remontin alta jemmatut kaukosäätimet ja puoli vuotta kadoksissaolleen USB-muistitikun..) b) toinen laturi duunissa reissukäyttöön varustellussa läppärilaukussa ja c) kännykästä akku loppu..

5 voltin, 7,5 voltin ja 12 voltin hakkuripowereita on kyllä kämppä väärällään mutta vielä ei ole tullut vastaan yhtään poweria josta edes saisi ulos tuon nokialaisen syömän 3,7 v:n verran eikä kädenulottuvilla ole vapaana edes sopivia komponentteja jolla 5V saisi tiputettua 3,7:n tasolle ja hakkeroitua itselleen käypäistä tilapäispoweria. Ei nyt mitään viitsisi ihan tuonkaan vuoksi mitään purkaakkaan ja noista tarjollaolevista ei taas summaudu kuin korkeintaan 4,5V jolla en uskalla vielä luuria riskeerata. Vaikka tuo saattaisikin vielä mennä todelliseen toleranssialueeseen. Ja myöskin tietokoneen powerin 3,3Vn linjan käyttö kuulostaisi jo liioittelulta ottaen huomioon sen että viimeistään huomenna saa luurin ladattua duunissa..

No.. Elämä on..

No comments: