2006-06-26

Viikko takana, viikko edessä

Lappeenranta, Joensuu, Savonlinna, Rantasalmi, Lieksa, Koli, Ruunaa, Ilomantsi, Miehikkälä, Muurame, Perniö, Salpalinja, Linnansaari, Olavinlinna, Mökki, Hotelli, Hotelli, Mökki, Oma mökki, ystävän mökki, parkkisakko, kokko, nuotio, pallogrilli, sähkögrilli, ystäviä, tuttavia, sukua, perhettä, hellettä, valokuvia, maantietä ja ennenkaikkea roppakaupalla onnellisuutta oman kullan seurassa.

Ensimmäinen ja hyvin aktivoitu lomaviikko on siis takanapäin ja juhannus juhlistettuna ja toinen samanmoinen vielä edessä. Tosin tälläkertaa rentouttamismetodina ei tule olemaan matkailu ja singahtelu ympäri suomenmaata vaan lomailu sekö puuhastelu keskellä keskisintä Suomea oman mökin rauhassa samaan paikkaan tukeutuen.

Monesta paikasta voisi mainita jotain mutta otettakoon tämän kesän suositukseksi nähtävyys joka sijaitsee Varkaudessa ja joka kannattaa käydä näkemässä ja ennenkaikkea kokemassa. Nimitys museo ei tee kunnollista oikeutta Mekaanisen Musiikin "Museon" nimeä kantavalle paikalle vaan kyseessä on ennenkaikkea elämys eikä vähiten paikkaa esittelevän savolaistunee saksalaisen johdosta. Esittely ja esittelyn yhteydessä hienovaraisesti rivien väleissä esitetyt mielipiteet saattavat tietenkin vetää joillekin nirppanokille hernettä nenuun mutta jos moisesta ei niin välitä niin rahaa vastaan saa tässä tapauksessa täyden vastineen. Suosittelen.

No comments: