2007-10-07

Pohdinnan paikka

Takana lyhyt piipahdus Keski-Suomessa ja mökki talvivalmiudessa. Vaikka tulevan keittiöremontin jälkeen saattaakin tarvita lepotuokiota oman saunan lämmössä ja mökkikautta tuleekin sitämyöden varmaan tässä vielä jatkettua saavat pakkaset tulla rauhassa.

Huomenna pitäisi olla varmaankin valmiina vastaus esitettyyn kysymykseen ensi kesästä ja kesäleiristä. Ainakin sovittuna pikapalaveri pestaajan kanssa ja tarkoituksena puhua asiaa halki hieman tarkemmin.

Tosin vaikka en tietoisesti ole asiaa päättänyt suuntaan tai toiseen on minun alitajuntani tainnut jo tehdä valintansa. Senverran usein olen huomannut pohtivani esitetyn pestin haasteiden ohella sitä miten toimeen pitäisi tarttua, miten toimenkuva pitäisi projektoida ja mitä mahdollisuuksia tässä olisikaan tarjolla. Ennusmerkit ovat vahvat sen suhteen miten voinee käydä...

Korkeintaan huolettaa hivenenverran se miten aika riittää kaikkeen ja miten kevään aikana saa yhdistettyä harrastus- ja työaikataulut ja miten sovitut palaverit saa sovitettua mahdollisiin työliitännäisiin reissuihin.

No comments: