2007-10-14

2. Päivä

Summa summarum

Keittiön kalusteet entistä pienemmässä läjässä vesipistettä lukuunottamatta, katto maalattuna, seinät alustavasti tasoitettuna, ostetut tasoitteet käytettynä ja hankalaksi ennakkoon tunnistettu ja tiedetty naapuri kertaalleen suututettuna.

Myönnettäköön että betoniseinän parantelu kevyen hienosäätötyökalun avulla ei ollut toimintana ehkä sitä kohteliainta noinniinkuin pyhäpäivänä suoritettuna mutta puolustuksena todettakoon että työstettyä pinta-alaa oli ehkä noin A3-arkin verran ja työ suoritettiin siinä puolen päivän jälkeen 5 minuutin urakkana kertarykäisyllä jotta alueelle on saatu tasoitteet kuivamaan huomenna odottavan maalauksen pohjaksi joten kovin suureksi ja kauaskantavaksi en rikettä laskisi.

Rapun nyypiö ehkä sensijaan laski toisin sillä tälläkin kertaa tavallaan jo ennakkoon odotettavissa ollut valitusreaktionopeus oli noin parin minuutin luokkaa ja postiluukusta tipautettu otos järjestyssäännöistä toimitettuna lähes kellon varmuudella samalla rytmityksellä ja 1:1 samana kopiona kuin edellisellä remonttikierroksella laminaatteja asennellessa työn livetessä silloin 5 minuutilla pitkäksi hiljaisuuteen nähden..

Hauskinta tässä episodissa oli ehkä sen asian tajuaminen että tuolla tapauksella on oltava ilmeisimmin aina kädenulottuvilla noita järjestyssääntökopiota jaeltavaksi sinne sun tänne ja sen hahmottaminen kuinka katkeraksi ihmisen onkaan maailma nähtävä jotta tuollaiseen kyttäykseen ajautuu !! Eipä käy katteeksi..

Mutta nyt siis odotellaan kattomaalia kuivatellessa huomista ja aamun kello seitsemää(!) jonka jälkeen voisikin järjestyssääntöjenkin puitteissa ryhtyä ilahduttamaan naapureita astetta laajamittaisemmalla betonin ja kiinnityslaastin poisto-operaatiolla..

No comments: