2005-08-29

Luvassa suuri härdelli

Tämä viikko onkin sitten pyhitetty osaksi remontoinnille ja kodinlaitolle. Pitäisi vetäistä lattiaan penseän muovimaton tilalle parkettia ja vaihtaa olohuonessa tapettia seinään.

Pikkujuttuja jos kämppä olisi puts, plank ja vailla sisutusta mutta ongelmana se että tässä on tullut jo jonkin aikaa asuttua ja kaikki tavarat ovat täällä minun kanssani kirjahyllyineen päivineen ja homma pitää toteuttaa vaiheittain tavaroita kierrättäen ja siirrellen kriisialueiden välillä sitämukaan kun työ etenee.

Jälkiviisaasti todeten olisi pitänyt rempata ennen muuttoa mutta sattuneista syistä oli silloin kaikkien kannalta hyvä ja paras vaihtaa kämppää suhteellisen ripeällä aikataululla jahkailun sijasta ja hommat jäivät vähän vaiheeseen ja nyt operaatiota on vyörytetty eteenpäin alue alueelta kylppärin kautta olohuoneeseen edeten. Keittiö jää vielä omanonnensa nojaan mutta hyvä tästä näinkin tulee.

Kun vain vielä malttaisi odotella uutta sohvaa mutta Askosta lupasivat 5 viikon toimitusajan kun meni tilaustuotteeksi..

No comments: