2008-07-09

Miksi lomailla vasta elokuussa

Suomi on viittävaille kiinni mutta minä en vaan edelleen tukevasti työn äärellä. Ja en edes ole tilanteesta harmissani vaan päinvastoin. Syy ei ole oikeastaan edes heinäkuun lomasäissä vaan siinä että muut ovat lomalla. Ei siksikään että työkavereissa ja työyhteisössä olisi mitään vikaa vaan siksi että töissä on suorastaan mukavan rauhaisiaa.

Vaikka tuuraushommat tuovat mukanaan outojakin pikkuseikkoja ja ensiviikon työmatka on valmistelussa on oikeastaan muilta osin kaikki projektit ja aktiviteetit jäissä sidosryhmien lomaillessa ja deadlinet siintävät jossain kaukana tulevaisuudessa minkä ansiosta aikaa jää mukavasti omiin hommiin.

Sähköpostilaatikon inbox on käytännössä tyhjennetty, ToDo-sähköpostikansio on niinikään käytännössä tyhjennettynä ja melkein kaikki sähköpostin kautta niskaan kaatunut alkaa olla joko tilassa follow up eteenpäin prosessoituna tai suoraan kuitattuna arkistoon ja muiltakin osin keskeneräisten asioiden listaa on ollut mahdollisuuksia järkeistää ja lyhentää. Mikä voisikaan olla mainiompaa ja rauhoittavampaa.

Tai no.. oikeastaan se että on voinut kuitata lukuisiin elokuulle osoitettuihin kiireen alkupalavereihin notta "decline" koska käytännössä tauoton 4 viikon loma siintelee jo reilun 2 viikon päässä...

No comments: