2004-07-27

Pakkailua

Huh.

Nyt on sitten työt saatettu siihen pisteeseen että voi lähteä viikoksi metsään. Vedetty langat yhteen nippuun, mietitty varamiehet kaikkiin kriittisiin pisteisiin ja luvattu että puhelimesta saa anyway kiinni jos tulee kriisi. Yksi kone nyt jäi hieman toimimattomaan tilaan mutta sillekkin tässä saadaan korvaava ratkaisu, ehkä, jos vain niinkin suuri pikainvestointi kuin yksi puucee saadaan tehtyä.. Eihän siinä mitään että tuotanto seisoo niiltäosin ja muutmana kaveri tekee paripäivää hommia kunhan vain ei vain tehdä kalliita hankintoja *huokaus*

Mutta nyt vain tavaraa kasaan. Hieman hulluina töisssä pitivät kun kerroin että loma koostuu ruoanlaitosta 50 hengelle ja että olen vielä maksanut tuosta hyvästä.. Ehkä olenkin hieman hullu, ei siinä mitään, epäilyt voivat olla hyvinkin perusteltuja.. Mutta anyway.. nyt enää tavaraa läjään ja aamulla lastaamaan lapsia bussiin. Ja tulipahan tehtyä vielä spontaani ostos.. ajattelin että jotain luksusta pitää olla matkassa ja nyt on mukaan lähdössä oma riippumatto lepohetkiä varten. Siihen kun vielä erätoveri katokseksi niin kelpaa laiskotella vaikka sataisikin :-)

Mutta saas nähdä mitä tuleman pitää.. kumma miten tuota pakkaamista nykyään viivyttää aina vain likemmäksi lähtöä mutta toisaalta siihen on tullut kumma rutiini. Ja mitäs sitä nyt metsässä tarvitsee, vaatteet päällensä ja pussin missä nukkua. Kaikki loppu on jo elintasoa :-)

No comments: