2004-07-20

Tiistai on toivoa täynnä

Hieman siedettävämpää. Tänään jopa ehti tekemään ihan oikeitakin töitä.. tai ainakin niitä hommia joita pitäisi varsinaisesti tehdä aktiivisen debuggauksen ja ongelmanratkaisun sijaan. Tosin kyllähän sitä taas yhden korjauksen joutui tekemään ja tarttumaan työkaluihin aina kolvia ja kuusioavainsarjaa myöten mutta se on taas jo kokonaan toinen juttu.

No.. onneksi kohta alkaa pahin lomakausi hellittämään ja tehtävät alkavat jakaantumaan useammalle, kunhan vain hetken vielä jaksaisi sinnitellä. Sitten lienee paremmin aikaa itse dippatyölle ja tutkimukselliselle osalle. Tällä viikolla jos saisi softapuolen dokumentaation hyvälle tolalle ja testattua alihankintaratkaisun ideoita niin voisi olla taas tyytyväinen itseensä edes jotenkin.

Pari ideaa blogattavaksi taas mielessä mutta pitäisi löytää pari hetkeä kirjoittelulle.

Jotenkin tässä kiireessä tuntuu siltä että pitäisi löytää itselleen sellainen harrastus jota voisi vain harrastaa eikä siitä tulisi mukanaan omia järjestely- ja suunnittelutarpeita tai muita kiireitä. Nyt alkaa taas olemaan pieni harrastustressi niskassa ja syyskauden suunittelu tuntuu tulevan vastaan turhankin nopeasti. Itsehän sitä on tiensä valinnut mutta joskus varmaan voisi pitää lomaa :-)

Saas nähdä mikä huomenna odottaa töissä..


No comments: