2006-10-17

Taas uutta länsirintamalta eli pieni purkaus viikon alkuun.

Hulluus ei ole välttämättömyys mutta siitä on täällä työskennellessä etua. Vitsikahvikuppi- ja klisee T-paitateksti pahimmasta päästä mutta ehkä siinä on jotain ideaa..

Sitä kun sattuu työskentelemään laatua varmistavassa ja tuotantoa tukevassa toimessa niin väistämättä on sellaisessa välikädessä että yleensä asiat johon törmää ovat sävyltään negatiivisia ja melkolailla usein kun joku tulee kertomaan jostain niin tiedossa on ongelma. Joko jokin ei toimi, jokin on rikki, jotain täytyy tutkia, rajata, analysoida, kartottaa..

Ja usein on välikädessä jossa negatiiviset asiat tavallaan ovat tavalla tai toisella omasta organisaatiosta lähtöisin ja ei ole edes kyse siitä että olisi ammatissa jossa joutuisi paikkailemaan kokonaan toisten jälkiä. Pitäisi olla proaktiivisempi mutta aina jossain välissä jokin pieni asia voi unohtua ja vasta oireiden ilmetessä sitä täytyy ruveta reaktiivisesti ja kiireellä. Tuotanto jauhaa parhaimmillaan automaation tukemana 24/7 ja kovin pitkiin breikkeihin ei ole varaa.

Hauskaa ja haasteellista mutta aina väliin on päiviä ja periodeja jolloin V-käyrä on korkealla ja nousujohdannainen ja jolloin sitä toivoo edes paria päivää jolloin ei tulisi mitään uutta. Kuten esimerkiksi juurikin tällä viikolla.

Mutta jotenkin sitä on senverran kajahtanut että kotiin päästyään ravistaa päivän rummutuksen niskastaan.. lataa akut sohvalla tai koneen äärellä ja lähtee seuraavana aamuna jatkamaan savottaa eteenpäin. Kai sitä jossain hommassa pääsisi helpommalla.

Ryhtyisi vaikka toimittajaksi niin ei tarvitsisi puuttua vakaviin asioihin kun kansaa voidaan pitää tyytyväisenä vaikka kyselemällä TV-luvista ja muista Oikeista Asioista.. Tarjoillen mediaanikansalaisille leipää ja sirkushuveja.. muutenhan joku voisi vaikka erehtyä kyselemään sellaista että ovatkos ne ministerit sitten rehellisyyden lisäksi myös päteviä ohjaamaan valtiolaivaa missin ja seiväshyppääjän sivistystasoillaan...

*tut kansantaloudesta ja kilpailukyvystä.. tärkeintä että Teeeeveeee luvat on maksussa ja kaikki voivat hymyillä maireasti rivissä ja hörppiä kaffetta.

No comments: