2007-03-08

Writers Block

Päivitystahti jäänyt taas astetta alhaisemmalle oikeastaan siksi että työasioiden ja työprojektien myötä mielessä ei ole ehtinyt pyörimään paljoakaan muuta ajatuksentynkää viimeviikkojen aikana vaan lopun aikaa sitä on mielummin viettänyt vaikka vaakatasossa sohvalla kuin blogia täytellessä koneensa äärellä.

Harrastusten sijaan rutiinissa on ollut ennemmin palaverin alustusta illalla, seuraavan palaverin alustusta edellisen aikana, virheraporttien kommunikointia virheiden tekijöille, varautumista pariin firmansisäiseen seminaariesitykseen, välikokeeseenlukua, laskareita etc etc..

Tilannetta kuvaa hyvin se että yksin tänään on esimerkiksi tullut istuttua pöydän ääressä hyvinkin monissa rooleissa: Laatua luomassa toimintatapojen kehittäjänä, elektroniikan tuotteistajana alihankinnasta, väyläkommunikaation debuggaajana, koneistusosien hintarakenteen asiallisuuden analysoijana noin muutamia asia-alueita nimetäkseni..

Seuraavasi sitä voisikin sitten lähteä vaihteeksi kotiin jatkamaan esitysten valmistelua ja kirjoittamaan muistiota tämänpäivän palaverista ja miettimään seuraavien palavereiden penkkijakoa ja aikataulutusta ja iskemään kasaan agendoja.. Elämme turbulentteja aikoja..

No comments: