2005-06-05

Hukkapäivä

Köh..

Tiedän olevani huono sairastamaan ja vähänkin kipeänä melko huonoa seuraa ympäristölleni joten tämä osalta on ollut luontevinta viettää viikonloppua rauhassa kotosalla puuhaillen kaikkea pientä. Onneksi nyt ei vaivana ole muu kuin pieni kröhä kurkussa ja nuutuneisuus olossa mutta sekin on liikaa ihmiselle joka ei suostu tunnustamaan olevansa koskaan kipeä vaan yrittää mieluiten raahautua eteenpäin vaikka apinan raivolla ja pahalla hengellä kitkutellen.

Joten tässä tänään on tullut tehtyä kotosalla pieniä puhdehommia, siivoiltua kiinteistöä ylimääräisistä A4-saasteista joita aina kaikkiin lokerikkoihin jostain kummasta kertyy, katseltua ulkona vallitsevaa pirteänharmaata säätä, kuunneltua Sentencedin uusinta levyä ja lääkittyä käheää kurkkuaan Glenmorangiella.

Kieltämättä kummallista miten sitä nurkkiin kertyykään muutamassa kuukaudessa aina käsittämätön määrä erintäistä ja sinänsä täysin turhaa paperisaastaa erinäisten koneiden ja laitteiden erikielisten takuu- ohje ja oheismainospumaskojen mudossa, luukusta sisään tipahtaneitten jäsenlehtien sekä työprinttien ja muiden monisteiden muodossa. Taas sai raahata ison säkillisen sälää roskiin ja kierrätykseen ja paljon jäi vielä siivoamattakin.

No comments: