2005-06-22

Tuttu tilanne

Taas kello rukattu piippaamaan ennen kukonlaulua ja Taksi tilattu pihaan 20-vailla kuudeksi aamulla.. Pitäisi varmaan yrittää osata nukkua jo vähäsen varastoon mutta kun unirytmi on mitä on..

Onneksi sentään matka Helsinki-Vantaalle on tästä martsarista lyhyt ja taksi kyydittää terminaalin eteen kymmenessä minuutissa ruuhkattomaan aikaan eikä tarvitse enää tuohon hukata tunteja mutta kyllä tämä touhu aina vähäsen korpeaa aamu-unista illanvirkkua. Sen tietää jo nyt että kahvia kuluu kiitettävästi kunnes tulee se kylläisen liuoksen piste jonka jälkeen ei enää tee mieli sitäkään tippaakaan ennen seuraavaa aamua. Yksi satsi terminaalissa, pari lennolla sisäsuomeen ja neukkarissa parit kahvit palaveerauksen aikana noinniinkuin vähimmillään.

Tässä taas huomaa sen mikä vaikeus on kirjoittaa omassa asemassaan työasioista. Toisaalta blogissa pääsee hyvin tuulettamaan ajatuksiaan silloin kun kaikki ei mene ihan mallikkaasti mutta toisaalta kaikesta ei voi sanoa suoraan mitään vaan pitää kiertää yksityiskohdat senverran luovien ettei todellisuutta pysty tunnistamaan. Eikä saamaan selville sitä että matkaan huomenna tosiasiallisesti Kuopion tuollepuolen perämetsälän porkkanasorvaamoon selvittämään miksi naatteja ei ollekaan sivistelty niinkuin on sovittu. Tai sittenkin ehkä jonnekin aivan muualle..

No comments: