2006-12-30

Pieni virhearvio

Digitoday: Yksi virhelyönti lentolipussa, turisti väärälle mantereelle

Verkkokauppa on nopeaa, nopeat liikkeet ovat näyttäviä mutta kiireessäkin kannattaa katsoa vielä sen toisenkin kerran verran ettei käy kuin tässä tapauksessa. Yksi kirjain väärin ja matkalippu humahtaa sen 13000 km vikasuuntaan ja käy kuten tälle onnettomalle saksalaiselle.

Tosin SE mitä minä en tässä ymmärrä on se että matkaaja ei oikeasti tarkasta lippujaan viimeistään siinä vaiheessa kun lento on Australian sijaan suuntaamassa kohti Montanaa! vaan hän kuuliaisena seuraa reititystä kunnes päätyy 90 000 asukkaan pikkukaupunkiin jonka globaali tunnettavuus alkaa olla samaa luokkaa Vantaan kanssa..
Epäily muuttui todeksi vasta, kun oli saapunut Billingsin kaupunkiin Montanaan ja huomasi, että hänen seuraava lentonsa on pienellä yhteyskoneella Montanassa sijaitsevaan Sidneyhin, viiden tuhannen asukkaan kylmään öljykaupunkiin.
Jotenkin sitä luulisi varoituskellojen soivan viimeistään siinä vaiheessa kun jenkkilässä on edessä siirtymä sisäisten lentojen puolelle.. Tosin kaikki on nykymaailmassa mahdollista.. Sekin että kuriiripaketteja lähetettäessä yksi väärä kirjain logistiikkafirman lähetteen maakoodissa vie kiireelliseksi tarkoitetun paketin Lähi-Idän sijasta suhteellisen pienelle atollille keskelle Tyyntä Valtamerta mutta sehän on jo Ihan Eri Asia..

No comments: