2005-03-30

Holhouksen alla..

Olikohan se tuo uutislehti sata vaiko jokin muu aviisi josta taas hyppäsi silmille tyypillisen suomalainen holhousyhteiskunnan otsikko joka kertoo taas turhankin paljon tästä ah niin "ymmärtäväisestä" kaulapantakulttuurista joka täällä on vallalla:
Halpa viina lisännyt lasten huostaanottoja
Siis halpa viinako se taas kaiken pahan alku ja juuri ? Korjautuuko taas kaikki kuntoon jos viinanhintaa nostetaan ja otetta holhoavasta kaulapannasta kiristetään. Vai olisiko perimmäisenä syynä kenties sittenkin se että osa vanhemmista on oikeasti vanhemmiksi kelpaamattomia alkoholisteja joilta lapset todellakin pitäisi ottaa lopullisesti huostaan eikä palauttaa aina kun äidillä sattuu olemaan nenänvalkaisukausi meneillään ennen seuraavaa retkahdusta ja uutta huostaanottoa. Mikä pakko noita sosiaalitapauksia on lasten edusta huolimatta kerrasta toiseen "ymmärtää" ja antaa "mahdollisuuksia" vaikka lopputulos on taattu ja miksi syyllistä pitää taas jälleen etsiä ulkoisista syistä..

Vai pedataanko tuollaisella tunnepohjaisella propagandalla henkistä ilmapiiriä taas valmiimmaksi alkoholin veronkiristykselle lastensuojelun hengessä..

No comments: