2005-03-13

Viikon lopetus on seuraavan aloitus

Taas yksi viikonloppu takanapäin ja työviikko edessä. Kumma miten aika nykyään kuluu välistä kuin siivillä, ensin sitä perjantaina kuvittelee saavansa aikaan viikonlopun aikana sitä, tätä ja tuotakin mutta sitten sunnuntai-iltana voi taas todeta aikaansaamisten jääneen kovin vähäisiksi.

Pitäisi varmaan osata antaa itselleen aikaa ottaa rennosti ja levätä laakereillaan eikä edes suunnitella enempiä mutta ei sitä aina osaa. Tyypillistä opiskelija-työläisen elämää jossa ei vähästä vapaastaan voi aina nauttia hyvällä omallatunnolla kun kuitenkin on kaikkea tekemätöntä aiheuttamassa huonoa omaatuntoa ja stressiä niskaan.

Saa tosin nähdä tuovatko viikolla duunissa kuuluneet uutokset sitten muutosta omaan asemaan ja toimenkuvaan ja miten sen jälkeen tähän kaikkeen pitäisi jaksaa suhtautua..

Sivumennen todettuna taas huomaa hyvin sen miten maailma on välistä kovin pieni kun saa kuulla ystävältään bloganneensa hieven kärkevään sanaan aiheesta jonka linkitys olikin sitten johdattanut yllättävän tuttujen nimien pariin.. :-)

No comments: