2006-03-06

Hyvin alkaa seuraavakin viikko

HS: lakko jatkuu

6 päiväinen työviikko ja 1 päiväinen viikonloppu alkaa olla jo vähän liikaa mutta joskus joutuu venymään normaalia pidemmälle jotta hommat luistaisivat eteenpäin. Ehkä ensiviikonvaihteessa ehtii sitten lataamaan paremmin omia akkujaan ja lepuuttamaan nuppiaan kun nyt on rehkinyt ja painanut hommia eteenpäin. Ennusmerkit vain ovat sensuuntaisia että ainakin alkuviikosta tulee kiireinen. Yksi testeri yhtäällä epäkunnossa, yksi robottisovellus viittävaille valmiina käyttöön jos vain testerisovelluksen saisi parsittua valmiiksi, yksi testeri päivittämistä vailla ja muutamat muut kehitysprojektit siinä samassa käynnissä toisaalla.

Ja jos ei tässä vielä mitään niin kaiken lisäksi AKT:n elämäntapahäiriköt aiheuttavat sitten vielä lisää harmaita hiuksia kiukutteluillaan ja lakkohiekkalaatikkoleikeillään aiheuttaen sen että heti alkuviikosta on luvassa tuotannossa nikottelua mikäli piirilevylähetykset jäävät Kiitolinjan varastoon seisomaan ja kuljetuksia ei saada toimimaan edes esimies / järkimiesvoimin..

Luulisi että tässä kansantaloudessa olisi parempaakin tekemistä kuin kiukutella pelkästään periaatteen vuoksi osa-aikaisten kuskien käytöstä järkevinä ruuhkantasaajina tilanteessa jossa pelkästään pääkaupunkiseudulla on vapaana kasapäin vakinaisia ja bussikuskinpestejä eri firmoilla odottamasta täyttymistään mutta ilmeisemmin AKT:n nokkamies Rädyn on yritettävä taas päteä ja pönkittää egoaan kuskikavereittensa avulla.. Harmillista vain tässä on se että taas jälleen koko kansantalous kärsii yhden ay-pampun heikosta itsetunnosta ja siitä kumpuavasta räkänokkaisen lapsellisesta uhoamisesta.

Innolla odotellen huomisaamun ruuhkia..

No comments: