2006-03-06

Lakkopäivä I

HS: Autoliikenne takkuaa vähintään viikon puoliväliin

Ensimmäisestä lakkopäivästä selvittiin loppujenlopuksi melko pienillä hämmingeillä, kiitolinjan palvelukyky osoittautui ainakin vielä riittävästi eikä kriittinen korttilähetys ollut kovinkaan pahasti myöhässä vaan tuotantoa kyettiin pyörittämään melkeimpä normaalisti. Tosin ilmassa on vahvoja merkkejä siitä että mikäli Rädyn sakin öykkäröinti tästä edelleen pitkittyy niin ongelmia alkaa jatkossa ilmenemään enemmän ja enemmän.

Liikenteessä sensijaan huomasi sen että bussien pysähtymisen myötä liikkeellä on koko joukko sellaisia tumpeloita joiden ei ainakaan talviliikenteessä pitäisi suin surminkaan koskea autonrattiin.

Oli taas mieltäylentävää ajella Hertsikasta puoleen väliin Pihlistä vajaata neljääkymppiä siksi että edessä sattui köröttelemään kädet tanassa rattiin nojaillut täti-ihminen tai vetää likimain liinat kiinni Hämeenlinnanväylän rampissa siksi että edessä ajellut papparainen päätti sitten pysähtyä jarrut pohjassa heti kiihdytyskaistan alkuun odottelemaan sopivaa koloa minne varovaisesti vääntäytyä vaikka edessä olisi ollut vapaata kaistaa aina Kantsun liittymään saakka...

No comments: