2006-03-18

No more Nova eli tuoretta musiikkia toimistokuutioon

Tivoli audio

Kulunut viikko oli töissä vilinää ja vilskettä kun toimiston puolella pistettiin layouttia uusiksi ja vaihdettiin hieman järjestystä ja kaapinpaikkaa. Samalla pääsi kätevästi eroon vanhoista romuista ja "melkein tärkeistä" papereista joita oli kertynyt vuosien aikana kaappiin ja kaapin päälle.

Pöytää siivoillessa tuli tehtyä samalla päätös siitä että enää en tämän pidempään kärsi ilmiöstä nimeltä Radio Nova ja Novan infantiileista ja mukamas hassunhauskoista juontoajista vaan päätin tavalla tai toisella hankkia pöydälleni säädyllisen äänentoiston ilahduttamaan arkea ja uurastusta

Hetkenaika vaihtoehtoja harkittuani kallistui valintani melko helposti Tivoli audion Model Oneen joka tuo oikein valoisan ja tyylikkään vaihtoehdon kaikille nykypäivän välkkyville ja kimmeltäville muovimusiikki-ihmeille ja valkoisena versiona sopii vielä oikein mukavasti iPod:n yleisilmeeseen.

Eihän tuo tietenkään täysiverisille stereoille pärjää äänellään mutta jo lyhyen kokemuksen perusteella voin sanoa että jos tavoitteena on pieni koko ja yksinkertainen toteutus niin yksi Hyvä monokaiutinkonstruktio hakkaa hyvällä äänellään keskinkertaiset kaksikaiuttimiset wanna-be "stereot" 6-0 !


Joten jahka tästä maanantai koittaa siirtyy ylläoleva yhdistelmä työpöytäni nurkalle ja taajuusvalitsin ruuvataan taajuudelle 95,2 Mhz ja annetaan siinä olla. Posted by Picasa

No comments: