2006-11-26

Ajankuvaa tämäkin

IS: En jaksa enää valehdella

Siinä missä HS kunnostautuu julkaisemalla Venäjä-kriittistä materiaalia Putinin vierailupäivänä vetää IS taattua lokalinjaansa niin syvällä kurassa että jälleen lööppilukijaa oksettaa.

Suoranainen ihme on se että niistä lööpeistä joissa esiintyy väkivaltaa jaksetaan keskustella lähinn lapsiin kohdistuvien vaikutteiden kautta mutta ketään ei tunnu kiinnostavan se jokapäiväinen vähä-älyllisyys mikä lööpeistä huokuu ja se miten rivien välissä kirjoitetaan oikeastaan niin lähellä valhetta olevia viestejä kansan tajuntaan kuin on mahdollista kirjoittaa sortumatta silti varsinaisiin valheisiin.

Niinkuin nytkin. Lööpeissä kirjoitetaan siitä miten jätetty pyrkyri ei jaksa valehdella ja mikä onkaan tuo suuren suuri ja dramaattinen synkkä musta valheen taakka joka viattoman naispolon sydäalaa on rusentanut. Peräti se ettei pariskunta kerotnut ihan oikein sitä missä he tapasivat. Pöyristyttävää eikö otta. Eivät kertoneet akkainlehdille tätä maailman tärkeintä ja tähdellisintä asiaa analysoitavaksi ja kirjoiteltavaksi sillä seurauksilla että maailman kaupat ovat nyt täpösellään sulhojaan etsiviä naispoloja:
Kerron totuuden tästä nyt vain siitä syystä, etten jaksa enää valehdella lähipiirilleni. Yksi ystävänikin pyörii koko ajan Ikeassa, kun toivoo, että hänkin löytäisi sieltä elämänsä miehen.
Parasta jättää kommentoimatta tätä enää sen enempää sillä sanavalinnat ja kielikuvat voisivat järkyttää nuoria lukijoita. Kunhan ajattelen ääneen sen että olisikohan sittenkin parempi jättää tälläiset roska- ja rahastusartikkelit ostamatta ja osoittaa rahat ammattitaitoisemmalle ja asiakkaan älyä oikeinkohtelevalle journalismille..

No comments: