2006-11-16

Ajattelevatko ihmiset yleisestiottaen yhtään mitään.

HS Keskustelua/ Eduskunta luopumassa poissaolojen seurannasta

Ennalta-arvatta tulos ennalta-arvattavasta aiheesta. Kyllä kansa tietää että taas ne ovat laistamassa töistään kun kehtaavat ehdotella poissaoloseurannan keventämistä ja menettelyjen virtaviivaistamista nykyisestään. Keskustelua vilkaistessa tulee mieleen se että ajattelevatko ihmiset oikeasti yhtään omilla aivoillaan vaan ovatko he yksinkertaisesti näin tyhmiä.

Huijataanko näitä kaikenkarvaisia kaikentietäjiä todella niin helposti että he kuvittelevat edustajan hoitavan töitään kunnolla nimenomaisesti silloin kun hän kuluttaa persaustaan eduskunnan penkissä painaen nappiaan tyhmänä robottina eduskuntaryhmänsä päätösten mukaan ja että läsnäoleminen on se kaikki kaikessa..

Ainakin itse olisin paljon kiinnostuneempi siitä miten edustajani käyttää aikaansa yhteiskunnan ja maailman kehityksen seurantaan ja pystyy vaikuttamaan nimenomaisesti eduskuntaryhmänsä kannan muodostukseen ja siten äänestystulokseen huomattavasti merkityksellisemmin mitä ainoastaan ohjeiden mukaan nappia painaessaan ja tässä valossa minua ei edes kiinnosta niin ne akuutit läsnäolotunnit.

No comments: