2006-11-06

Talviunilla

Millaisenkohan suosion sitä saisi jos ehdottaisi mahdollisuutta vaihtaa 4 kesälomaviikon lomat 8 viikon lomiin sillä ehdolla että pitää lomansa keskellä kaamosta ja normaalin lomakauden ulkopuolella.

Itse ainakin voisin ottaa hyvinkin talviunilomaksi vuosittaisen periodin joka alkaa siinä marraskuun puolivälissä ja jatkuu siitä tuonne tammikuun loppupuolelle niille kieppeille jolloin päivä jo pitenee, maassa on todennäköisemmin hankea ja harmaa synkkyys on edes kirkasta pimeyttä helmikuisen kuutamon heijastaessa valoaan kuulaasta pakkashangesta.

Omasta mielestään sitä jopa ehti nukkumaan viikonloppuna mutta silti päivä sujunut lähinnä haukotellessa ja ilta ollut tavallista laiskempi eikä sitä ole saanut aikaan edes mitään järkevämpää merkintää vaikka kaikennäköistä huomioitavaa olisi vaikka miten.

Voisi vaikka taas haukkua hesarin terveyssivujen muroartikkelin kuvaajan lähinnä järkystä kuvavalinnasta.. ehkä siteerata HBR:n kiintoisaa artikkelia työelämän nollatoleranssista jota muuankin jenkkifirma harrastaa tai sitten hymyillä siitä kuinka palkitsevaa on välillä nokittaa IT-osastoa kertomalla sen että ohjelman asennusongelman vuoksi ei tarvitse asentaa käyttäjäprofiilia uudestaan vaan softan uudelleen rekisteröinti /r optiolla auttaa asiaan mutta ei oikein saa näistäkään sorvattua mitään pitkällevietyä. Lähinnä vain haukotuksia.

Korkeintaan jaksaa hehkuttaa sitä kuinka näppärä tälläinen 12" Ibarin läppäri on työkäytössä vanhan perässävedettävän työläppärin sijalla. Painoa ehkä vähän reilun kilon verran, viileänä käyvä virtapihi duo-core prossu, 1,5 Gigaa muistia, langattomuus sisäänrakennettuna ja akku näyttää edelleen 2,5h käyttöaikaa vaikka kone on ollut kotosalla auki jo jokusen tunnin.

Jipajee ja annos ironiaa..

No comments: