2007-01-12

Onneksi meillä on Google

Murphy taas osaa muistaa

Tietenkin taas kun huomiseksi tarvitsisi autoa hieman pidemmälle reissulle muistaa Jack Murphy omiaan ja autoa. Ennen minulla oli auton lämmittimessä 4-asentoinen puhallin, nyt On/Off periaatteella varustettu joka ei sitten puhalla pihaustakaan tai sitten ylläpitää pientä tornadoa matkustamon etumaastossa. Työmatka-ajossa moinen ei vielä rassaa mutta huomiseksi täytyy kyllä lainata toinen menopeli.

Mutta onneksi meillä on Google. 20 min sitten tiesin vain ongelman varjopuolet. Nyt minä tiedän muutaman hakusanan jälkeen sen että a) minulta on mennyt 95% todennäköisyydellä puhaltimen etuvastus koska oireet ja korimalli toistuvat usein yhdessä, b) uuden etuvastuksen saa muutamalla kympillä tarvikeosana c) etuvastus sijaitsee helpossa paikassa hanskalokeron takana d) vaihtaminen onnistuu helposti itse ja e) tuohon voisi yritteliäänä kaverina kolvailla tilalle muutaman euron tehovastuksen jos haluaisi.

Taidan kuitenkin luokattomana juottajana jättää kolvin sivuun ampeeriteholuokan liitoksesta ja keskittyä shoppaamaan tarvikeliikkeessä ja etsimään sen jälkeen hetkeä jolloin ei näpit heit olisi jäässä autoa ruuvaillessa.

No comments: