HS Keskustelu: mitä levitettä leivänpäälle
Miten mukavan virkistävältä näyttääkään tämä käytävä keskustelu, kaikki leivänpäälle levittyvä ei onneksi vielä ole tässä maassa pelkkää teollisuusprosessoitua valjunhaaleaa ja mautonta kevytlevitettä vaan aidon luonnontuotteen ystäviä näyttää löytyvän monesta suunnasta. Se nyt on niin että elintarvikkeissakaan yhdet yleiset totuudet eivät muodosta todellisuutta vaan on yksilöllistä se mitä voi syödä ja kuinka paljon kerrallaan.
Joillekin rasvat ovat varmasti haitaksi mutta ei meitä kaikkia kannata syyllistää siitä että leivänpäälle levittyy vain ja ainoastaan oikeaa voita ja kevytkemikaalit pysyvät pannassa. Jos kaikki verenkuvan tunnusluvut näyttävät hyvää ja painoindeksi pysyttelee vuodesta toiseen ihannealueen alarajoilla niin anteeksi vain, mitä se kuuluu arvon ravitsemusprofessoreille ja muille besservissereille mitä minä syön..
Ja voiko sitäpaitsi olla mitään niin hyvää kuin esimerkiksi vastapaistettu sämpylä ja siinä voita sopivasti palanpainikkeena..
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment