2007-01-02

ToDo

Effective ToDo list

Uudenvuodenlupauksista vetäydyn kategorisesti vanhan kunnon "vannomatta paras" lupauksen taakse mutta vuodenvaihde on toisaalta hyvä hetki listata keskeneräisiä asioita ja yrittää saada henkilökohtaista ToDo-listaansa ajantasalle tai edes sinnepäin palstoillensa.

Ei, en ole hurahtanut ameriikkalaisten ajanhallintahypettäjien teeseihin ja ryhtynyt kirjaamaan Notesiin jokaista lampunvaihtoa ja kukankastelua mutta oman stressikertoimensa helpottamiseksi on hyvä aina joskus kirjata isommista työasioista muistiin pääpiirteitä muistiparan tueksi.

Ottaen huomioon sen että parhaillaan on periaatteessa työnalla juoksevien asioiden ohella muunumassa 4 erillistä testeriprojektia HW & SW urakoineen , yhden osaprosessin kahdentaminen hankintoineen ja layoutmuutoksineen, yhteen auditointiin valmistautuminen ja vuosikalibrointien läpivieminen omassa päässä ja toimitusketjussa niiltäosin joiltaosin testilaitteet ovat omaa omaisuuttamme..

No.. jos tämä tuntuu takkuiselta niin aina voi ajatella asian niin ettei tilanne ole aivan niin paha kuin sillä onnettomalla valkeamman talon asukilla jonka vuoden 2007 ToDo lista näyttää oletettavasti seuraavalta:

  • Irak [ ]
  • Kannatus [ ]
  • Talouden alijäämä [ ]
  • Taalan arvo [ ]
  • Kähmintä [ X ]

No comments: