2006-08-09

Voi peura.. oh dear

Leiri alkaa olla loppusuoralla mutta tästä se urakka vasta taitaa alkaa.

Ensin henkilökohtaista vaustehuoltoa jokapaikkaan tunkeneen pölyn eliminoimiseksi ainakin iBook paran sisuksista ja valokuvauskalustosta ja sen jälkeen jälkiprosessointia about 2000 kuvan kuvamassalle joka ON jo läpäissyt ensimmäisen karsintadeletoinnin... Ja muutenkin maanantaina edessä paluu arkeen ja palkkatyön rutiineihin.

Ei oikein vielä hotsittaisi vaikka toisaalta alkaakin jo olla sellainen fiilis että annos länsimaista sivistystä voisi olla paikallaan.

Ei.. se että täällä maastossa on netti ei tarkoita sitä että tarjolla olisi vaikkapa lämmintä pesuvettä vaan telttasaunojen yhteydessä on pesumahdollisuus ainoastaan kylmällä (ei merivesikylmällä vaan pohjavesivedeottamokylmällä ) painovoimapohjaisella suihkulla ja leirin yksi ehdottomista kohokohdista oli ilta jolloin mukaan sai kähvellettyä ämpärillisen haaleaa vettä astianpesulinjaston padasta..

Tästä voineekin arvata että yksi ensimmäisistä toimista ja toimenpiteistä kotosalla on arviolta 30 -45 min lämmin ja nautinnollinen suihku ja vasta sen jälkeen lieneen aikaa parille tshekkiläiselle lagerille joko omalla pehmoisella soffalla tai parvekkeen nojatuolilla jalkoja oikaisten ja syvään hengittäen.

- pölyinen mutta onnellinen bloginpitäjä

No comments: