2006-05-08

Ota näistä ministereistä sitten selvää

HS: Karpela: Koulun opetettava nuorille vaikuttamiskeinoja

Kuinka kertakaikkisen lyhyt kananmuisti tällä meidän kuriin piestyn cockerspanielin missihymyä naamallaan kantavalla kulttuuriministrillä on ja onko hänellä päässään mitään mutta kuin lyhytjänteistäkin lyhytjänteisempää populismia jolla yrittää ratsastaa jokaisella aallolla ja repiä ääniä jokaisesta kauhisteltavuudesta:

Kulttuuriministeri Tanja Karpela (kesk) patistaa kouluja tutustuttamaan nuoria erilaisiin vaikuttamistapoihin ja -kanaviin. Karpelan mielestä nykynuorilta puuttuu käsitys siitä, miten asioita hoidetaan politiikan avulla.

Hän uskoo, että VR:n makasiinien kaltaisten tuhotöiden toistuminen voitaisiin estää, jos nuorilla olisi tietoa muunlaisesta vaikuttamisesta.

Aivan oikein Ministeri Karpela. Koulun pitäisi opettaa nuorille oikean vaikuttamisen kanavia.

Mutta arvon ministeri, te olitte juuri itse se pääpiru ja perkele joka opetti viime syksynä taas jälleen sen että kabineteissaan kähmiville poliitikoille kansan äänet ovat pelkkää olankohautuksella ohitettavaa masinointia silloin kun ne eivät satukaan olemaan sulosoinnussa teidän agendojenne kanssa vaikka ne suunnattaisiinkin täydessä edustuksellisen demokratian hengessä sinne minne ne kuuluukin ohjata eli omille kansanedustajillemme.

Te olette toimillanne juuri yksi tämän hetken suurimmista syntisistä joiden toimien ja ennenkaikkea joidenka ylimielisten asenteiden ja kaikkine piraatti-prada-tekopyhyykisen johdosta nuorista yhä useammalta ja useammalta on mennyt se viimeinenkin usko edustuksellisen edustuksen toimivuuteen.

Juuri te niitätte nyt sitä mitä kylvätte.
No comments: