2006-05-22

Suhteellisuudentajun riemuvoittoja

Rahalle olisi parempaakin käyttöä kuin agettipuhelimien suunnittelu

(Via Just sopivasti) Juuri tälläistäen yleisönosastohelmien johdosta olisi perin hauskaa jos anonyymeihin nimimerkkeihin piiloutuvat kirjoitukset kiellettäisiin ilman erityisiä perusteita ja mielipiteet laadittaisiin avoimesti omalla nimellä. Sillä olisi nytkin perin hilpeää kysyä tämän tajunnanvirran raapustajalta sen kuuluisan kysymyksen eli "miltä nyt tuntuu".

Voisi myös kysyä sen että millaisen poliittisen sokeuden vallassa tuo teksti oli aikanaan kirjoitettu ja nostaa tämän sokeuden hyväksi esimerkiksi siitä miksi useimmissa tilanteissa muut kuin suuntaa-antavat kansanäänestykset kannattaa unohtaa heti kättelyssä. Kaikenmaailman avojalakasten edustajia ei yksinkertaisesti ole varaa päästää päättämään asioista muutoin kuin välillisesti ehkä hieman täysjärkisempien edustajiensa välityksellä.
..Ei meidän ole mitään syytä epäillä etteikö menestyksellinen vienti Neuvostoliittoon jatkuisi vahvassa kasvussa vähintäänkin seuraavan vuosisadan ajan..

..Maamme yhteiskunnallisen, taloudellisen ja ennenkaikkea teknisen kehityksen pääpaino tulee mukauttaa tärkeimmän ja edistyksellisimmän kansainvälisen yhteistyö- ja kauppakumppanimme eli Neuvostoliiton vastaaviin linjauksiin..
Mielipiteen kirjoitushetkellä Neuvostoliitolla oli jäljellä enää 4 vuotta elinaikaa ennenkuin jo alkuaan sairaalloisen potilaan kaari päättyi lyhyeeseen syksyn 1991 terminaalivaiheeseen.

No comments: