2005-04-26

Satasenlaina

En yhtään ihmettele että kuluttajaviranomaiset ovat niskakarvat pystyssä seurailemassa lainmuutoksen seurauksena esiinputkahtelevia pikalainapalveluita joissa pelkällä tekstarilla voi napata pikalainan tililleen. Tekstivippi tarjoilee satasenlainaa ja Rahakoneella näyttää olevan jo 160 eeroa tarjolla parin päivän päästä.

Tämä viimeisin keksintö lienee sikahinnoiteltujen elloslainojen ja muiden vastaavien rahoitusratkaisuiden jälkeen se viimeisin niitti patologiseen velkakierteeseen niille joilla ei rahanmeno muutoinkaan ole oikein hanskassa tai talous muutoin kuralla. Eihän se ole kuin yxi textauz ja taas on henkkamaukan alessa lisää krediittiä tilillä.. eihän sitä nyt heti tartte takasin maxaa..

Tietenkin jokainen ampukoot vapaasti omaan jalkaansa jos siltä tuntuu mutta toisaalta nämä talouden jalkavammaiset kuitenkin tulevat ennenpitkää sossunluukun ja yhteiskunnan elätettäviksi kun työ ei enää velkavankeudessa kannata ja työvelvoitetta ei kekkoslovakialainen sosiaalisäädäntö tunne. En ole viranomaisvalvonnan suurin ystävä mutta jotenkin nyt tuntuu siltä että olisi hyvä jos tuon hulluuden saisi jollain torpattua heti lähtökuoppiinsa.

O tempora, o mores

No comments: