2006-02-03

Aikalisä oravanpyörästä

Eli viikonlopuksi keskisuomeen

Viikko sujui taas turhankin hektisissä tunnelmissa ja tahti taisi ainoastaan kiristyä kohti loppuviikkoa. Maanantaita jäivät odottamaan automatisoinnin ongelmat, uuden tuotteen vapautuskuviot, parit tuotantotekniset haasteet ja muutamat puskan takaa hiipineet raportointitarpeet. Ei liene ongelmaa siitä etteikö olisi tekemistä uudelle viikolle, olisi vain edes sitä aikaa samanverran.

Mutta nyt hyppäys pois koneen ääreltä ja nokka kohti keskisuomea. Tarkoitus olisi tutustua serkun vuokramökkiprojektin ensimmäiseen valmiiseen mökkiin ja samalla ottaa hieman onnistuneempia mainoskuvia mitä lomarenkaan kaverin aluperäiset räpsyt mutta saas nähdä kuinka onnistuu. Linkityksiä luvassa mahdollisesi kuvien onnistuessa edes jotenkuten..

Hieman harmillista tosin on se että vaikka matkaan lähtee mielellään niin silti vähän tekisi mieli olla lähteämättä minnekkään sinnesuuntaan vaan kipittää viikonlopuksi aivan toisaalle minne ajatukset tahtovat muutoinkin vierähtää.. Senverran taas uhkasi stressikerroin kasvaa viikon viimepäivänä.

Mutta onneksi on ensiviikko.

No comments: