2006-02-25

Että joku ei siis vielä tiennyt..

IS: "Perkele ettei mulle kerrottu"

Johan nyt olisi luullut että tällä lööppiuutisella ei enää olisi ollut kenellekään mitään uutisarvoa mutta ilmeisimmin ihan kaikille ei kaikki ollut vielä selvää:
Oliko Jarin jättänyt henkilö mies? Tähän ei enää pohjalainen jöröjullikka osaa sanoa mitään. Perkele, ettei minulle kerrottu, Juha Mieto huudahtaa.
Tosin voidaan kyllä kysyä että missä on tässä ollut Iltalehden toimituksen moraali jos Mietaata on ilmeisen tarkoituksella vedätetty asiassa. En tuota lohdutuskirjettä ole nähnyt mutta luulisin että toimittajalle on ollut päivänselvää onko tuo kirje kirjoitettu mies-nainen sävyssä vai vallan muussa:
Hänhän kirjoitti Jari Sillanpäälle lohdutuskirjeen Iltalehden pyynnöstä. Miedolle ei tuolloin kerrottu, että Jarin jättänyt henkilö oli Ruotsissa asuva mies.
Mutta ilmeisemmin raha ratkaisee ja näin saadaan vain myytyä lisää lehtiä messevillä lööpeillä. Kenelläkään lukutaitoisella tuskin oli tosin vaikeuksia lukea rivien välistä totuutta uutisista joissa kirjoitettiin siitä että Jari jätettiin mutta ei sanallakaan viitattu naissukupuoleen..

No comments: