2006-02-20

P.. keleen p..kele.. ja julkisesti vielä kerta kiellon päälle

Iltalässytys: Kaksi miljoonaa katsojaa hätkähti Ahosen kiroilua

Voi perkeleen perkele.. että oikein 2 miljoonaa suomalaista hätkähtää sitä että aikuinen mies käyttää ulosannissaan koko suomenkielen kuvaavaa sanavarantoa tilanteessa jossa se henkilökohtainen olympiamitali on mennyt lopullisesti sivu suun ja miestä vituttaa kuin pientä oravaa. Missä ihmeen pullossa nämä hätkähtäneet katsojat oikein elävät..

Minua tuossa haastattelussa hätkäytti enemmänkin se ettei Ahonen työntänyt itsestäänselviä tyhmyyksiä jankanneen ja jaananneen toimittajanplantun mikrofonia poikittain sinne minne aurinko ei paista.. Senverran typerältä nuo haastattelijan kysymykset taas jälleen tuntuivat..

Oikeastaan tuollaiset toimittajat pitäisi marssittaa pahimpaan pikkujouluaikaan marraskuiseen räntäsateeseen haastattelemaan kansalaisten tuntoja pilkunjälkeisiin snagari- ja taksijonoihin ja kyselemään että "miltä nyt tuntuu" ja että harmittaako kun tuli iloiteltua työkaverin kanssa kopiokoneen päällä puljun takahuoneessa ja onko morkkista..

Saattaisi suhteellisuudentaju olla palautuneena jo viimeistään siinä kello viiden kieppeillä jos ei tajunnantila ole sitä ennen vienyt miestä Meikkuun päivystykseen punavalkoisen taksin kyydissä...

No comments: