2006-09-05

Soihdut palavat, köysiä viritetään

Pinseri: pedofiilipuolue hollantiin

Väliin minusta tuntuu siltä että mikäli tämä yhteiskunta lipeäisi 20-30-lujun keskisen- tai itäisen euroopan tapaan totalitaarisen yhteiskunnan suuntaan tietäisi se minulle heikkoja aikoja.

Ensin nämä totalitarian poikkeuksillaan ja Oikean Asian nimissä tehdyillä oikeusmurhillaan tosiasiallisesti mahdollistavat hyödylliset idiootit todennäköisemmin lynkkaisivat minut taantumuksellisena kun en perspektiivini säilyttäen intoutuisi heti mukaan intoilemaan ja sittemmin uusi etablishmentti lynkkaisi minut heti perään uudestaan liian uudistuksellisena toisinajattelijana kun erehtyisin muistuttamaan jostain ns. "vapauksista". Ei hyvä.. ei hyvä.. Onneksi joku muukin taitaisi olla samassa veneessä.

Kaiketi sitä olisi parempi ensin riehua kristalliyönä talvipalatseissa ja sittemmin hiljaisena keskitysleirin portinvartijana vankileirien saaristoissa olemalla erottumatta massasta sulkien silmiään pieniltä epäkohdilta. Historian tuomion kun todennäköisimmin saisi vasta kun puskisi tukevasti horsmaa maan povessa..

Taannoinen mielipiteeni lienee edelleen validi.

No comments: