2004-10-13

harrastushajotusta

Mikähän kumma sitä ajaa ihmisen harrastamaan kaikkea ja vielä ihan tosissaan ja saa siten sitoutumaan puolenvuoden - vuoden projekteihin heikolla hetkellä ilman että osaa ajatella sitä mitä muuta pitäisi puolen vuoden päästä samaan aikaan puuhailla.. Kyllähän nuo harrastukset ovat palkitsevia ja antavat myöskin paljon mutta taas alkaa olla hieman hermo kireällä kun jälleen illalla on kokous ensi helmikuun pt-kisoista ja tässä lähiaikoina pitäisi niidenkin eteen tehdä yhtä, toista ja kolmatta puuhaa.

Maanantai-ilta meni jo palaverissa kisan johtoryhmän kanssa ja tänään pitäisi briiffata rastipäälikköjä reitistä ja heidän rastiensa sijainneista mutta rehellisesti sanottuna tekisi mieli vain oikaista jalat pöydälle ja unohtaa koko palaveri. Onneksi sentään oman lippukunnan palaverit sai pidettyä viimeviikolla niin tälle viikolle noita on vain nuo 2 mutta sitten viikonpäästä meneekin taas viikonloppu kisan testikisassa..

Muutenkin koko päivä meni jo töissä turhankin intensiivisesti MySQL:n omatoimisessa pikaopettelussa ja päänuppiparka ollut pahemman kerran ylikierroksilla manuaali- ja dokumentaatiovuren kimpussa ohjelmistojen yhteistoimintaa debuggaillessa ja ihmetellessä miksi kantaankirjoittaminen ei sitten ota ja onnistu.

Mutta sitä niittää mitä kylvää..

No comments: