2004-10-17

Viikonloppu TJ tosi vähän

Alkaa tämäkin viikonloppu olla purkissa ja uusi viikko aluillaan jälleen kerran. Ja maanantai taas edessä.

Taaksepäin vilkaistuna jotain sai aikaankin mutta henkilökohtainen ToDo-lista näyttää edelleen ylikansoitetulta. Kiinteistön pakolliset huoltotoimet sentään sai tehdyksi mutta muutamat diplomityöasiat joita kuvitteli miettivänsä jäivät sitten taas jälleen kerran roikkumaan eikä asiaa paljoa auttanut se että tänään nukkui taas aivan liian pitkään ja päivä meni ikäänkuin susille.

Huomenna pitäisi jaksaa raahautua töitten jälkeen kaupungintalolle ilmaisemaan mielipidettään siitä että kaupungilla on suunnitelmissaan leikata nuorisotoimen määrärahoja pahemman kerran (poliittisia nuorisojärjestöjä tämä taas tuskin koskee.. ei demari Vantaallakaan omaan pesäänsä kuse) mutta keskiviikkona joutunee skippaamaan Partiokannuksen vuosikokouksen kun edessä on työn puolesta koko päivän ja illan verran ensi vuoden toiminnansuunnittelua.

Noh, saattaahan tuossa olla mukana myös hyvin syömistä ja saunomistakin mukavassa kartanomiljöössä mutta jos sitä ei kerro suoraan niin näyttää virallisemmalta syyltä laistaa kokouksesta ja lähettää varahenkilö paikalle..

Mutta taas taitaa tulla melko työntäyteinen rupeama tästäkin viikosta. As usually..

No comments: