2004-10-08

Peggy G.: Alkavaa dementiaa?

Peggy G.: Alkavaa dementiaa?

Aamukahvimukin äärellä työpäivää käynnistellessä joskus tulee lueskeltua muutamia kanssakirjoittelijoiden blogeja joista sitten linkin-parin kautta ajautuu joskus seurailemaan erinäisiä keskusteluja.

Tämä kyllä taas pisti taas sinkkumiehen ajatukset liikkeelle ja vaikka en nyt itseäni mitenkään feministisenä pidä, pois se minusta :-), niin täytyy kyllä sanoa että näissä asioissa tämän maailman kaksinaismoralistinen henkinen ilmapiiri kyllä pistää sylettämään. Miksi ihmeessä teille naisille ei voi sallia samaa elämää kuin meille miehille vaan joidenkin pikkusielujen on pakko kategorisoida toisiaan sen perusteella kenen kanssa on ollut, miten missä ja milloin.

Hitto vieköön, jokaisella on minusta täysi oikeus elää ja tehdä niinkuin itsestä omien korviensa välissä hyvältä tuntuu ja kenellekkään toiselle se ei kuulu. Eikä myöskään pidä suuntaan tai toiseen ottaa ympäristöstään mitään paineita käyttäytymiselleen vaan olla oma itsensä sanoo sitten cosmopolitanin artikkelit yhtä tai pikkusieluiset "moraalin"vartijat toista.

Pitäisiköhän alkaa taas töihin...

No comments: