2004-10-26

Kannatus "normalisoitui"

Täytyy tunnustaa että vaikka en juuri sympatiseeraakkaan poliittisella kartalla noita vehreitä niin hieman kyllä pisti silmään Hjelsingforsin Pravdan uutisen otsikko jossa kerrottiin vihreiden kannatuksen "normalisoituneen".

Todellisen ekologisen energiapolitiikan kannaltahan tämä kehityssuunta on toki erinomaisen positiivinen ja minun näkökulmastani hyvä että tavalliset kansalaiset alkavat näkemään vehreiden politiikan ohuuden lävitse mutta silti ei valtakunnallisen valtalehden pitäisi ehkä harrastaa noin alleviivaavaa otsikointia tässäkään yhteydessä...

Muutoin vaalien tuloksia tarkastellessa voidaan todeta että taannoien kaupungin liikenteen pysäyttäminen oli T. Havastolle varsin hyödyllinen egonkohottaja ja halpa mutta onnistunut vaalimainos mutta ylivoimaisesti hauskin jälkipyykki löytyy kyllä Turusta.Tuo Sfnetin piirissä jo surullisenkuuluisaksi muodostunut ajatuksien Aurajoki on kaiken lisäksi lähes surkuhupaisan huono häviäjä 22 äänellään:

"Syyllinen löytyy vain ja ainoastaan sieltä. Itseppä turkulaiset valitsivat edustajansa. Ja minusta he valitsivat todella huonosti. Vaihtoehtoja oli tarjolla, monia muitakin kuin minä, mutta nämä vaihtoehdot eivät ilmeisesti kelvanneet turkulaisille. Kantakoot siis turkulaiset taakkansa ja pitäkööt hyvänään, mutta älkää ruikuttako huonojen valintojenne seurauksista sen enempää minulle kuin kenellekkään muullekaan ihmiselle tai taholle."


Pitäisiköhän Markuksen oikeasti itse katsoa joskus sinne peiliin. Ainakin taas sai hyvät naurut :-)

No comments: