2005-12-19

Joulukiireitä

Joulukiireet taas huipussaan. Töissä ei mikään tosin anna merkkejä joulusta tai rauhasta meneillään olevien projektien rullatessa eteenpäin mutta muutoin pitää kiirettä. Tänään pitäisi vielä ehtiä Nyyrikkiin illalliselle ja katselemaan halavatun pappoja, huomenna visiteeraamaan serkulle ja loppuviikosta vielä käymään lävitse ystäväpiiriä pienten joulumuistamisten merkeissä..

Onneksi sentään jouluostokset ainakin suunnilleen ja suurinpiirtein kasassa ja hankittuna. eilen oli kyllä hilpeää kierrellä Vantaalaisessa ostoshelvetissä tekemässä loppuja hankintoja ja katselemassa menoa ja meininkiä. Harvoin näkeekin niin ryytyneitä ilmeitä ja turhautuneita perheitä kuin mitä sunnuntaisilla liian pitkään jatkuneilla jouluostoksilla. Oikeastaan olisi pitänyt olla kamera mukana niin olisi voinut napata sarjan sesongin henkeen soveltuvaa katukuvausta luomaan tunnelmaa..

Sivuhuomiona täysin ohitse muun aiheen: taas ihmetyttää miten joillain kappaleilla on erinomainen taipumus jäädä päähän soimaan.. Itselleni varsinainen killeri on niinkin erikoinen kuin Bizet:n L'Arlesienne jonka alkuteema jää liki takuuvarmasti soimaan korvienvälille aina kun sen sattuu jostain kuulemaan..

No comments: