2005-12-23

Naurun paikka

HS: Nauru sai jälleen lentoyhteyden

Sinänsä pienen micronesialaisen saarivaltion konkurssinuhassa ei ole mitään hauskaa ja se että kaksi keskellä Tyyntä valtamerta nököttävää piskuista saarivaltiota jää lentojen suhteen mottiin ei ole vitsikästä mutta kaikista moraalisista seikoista huolimatta tälle Air Naurun uutissaagalle on töissä jaksettu naureskella pariinkin kertaan.

Tosin noille nauruille on kyllä sinänsä hyvät perusteet. Nimittäin tuossa taannoin pääsi käymään siten että meiltä katosi yksi kiirellinen toimitus. Sitä ei koskaan kuulunut asiakkaalle ja asiaa ryhdyttiin sitten selvittämään ja jäljittämään että mitä oikein oli tapahtunut. Kuormalava oli lähtenyt tehtaalta vallan hyvin ja eräs kansainvälinen rahtiyritys oli sen ottanut vastaan aivan oikein..

Mutta mutta..

Oli käynyt niin että rahtitietoihin oli lähetyksen kohdemaan kenttään hiipinyt pikkuinen typo ja tuo epäonninen kuormalava oli kaikista maailman maista ja paikoista päätynyt.. noh.. taidatte jo arvata.. Kiribatille.. Tuonne keskelle Tyyntä valtamerta mahdollisimman kauas kaikesta mahdollisesta mahdollisimman vähäisten liikenneyhteyksien päähän..

Ei sillä.. tuon selvittyä moni tarjoutui vapaaehtoiseksi lähtemään hakemaan kadonnutta lähetystä suoraan paikanpäältä...

No comments: