2005-12-21

Sivistynyttä kettuilua

Joululahjoja
Action plan

Mikään ei miellytä minua niin paljoa kuin sivistynyt kyky kettuilla päin naamaa pukemalla kettuilun keinot kauniiseen kuoreen siten että näennäisesti sanomassa ei ole mitään vialla mutta viestin rivienväleistä pursuaa merkityksiä ulos enemmänkuin sisään mahtuu. Tässä valossa arvon kansanedustajien joululahjatempaus vetää väistämättä suuta hymyyn.

Mikäpä olisikaan täydellisempi joululahja T. Karpelalle kuin kopiosuojattu CD-levy mp3-soittimen kera.. Toivottavasti olivat osanneet valita vielä Van Zant:ia Sonyn tapaan tarjoiltuna esimerkkinä siitä miten lainsäädätömme onnistuneesti tulee velvoittamaan tuottajat tuottamaan turvallisia ja toimivia suojausmetodeita.

Edustajat kiittivät Karpelaa hyvästä taistelusta tekijänoikeuslain käsittelyssä ja kehottivat siirtämään musiikin uuteen soittimeen ennen uutta vuotta ja tekijänoikeuslain voimaantuloa.
Aivan mahtavaa !!

Ja samaan kategoriaan uponnee myös käyntiinpolkaistu toimintasuunnitelma tekijänoikeuslain organisoituun rikkomiseen. Pitäisiköhän linkittää tuolle organisoidulle foorumille taannoinen pohdintani audiosignaalin loggaamisesta vai mahtaisikohan tuo suunnitelma esimerkkikoodeineen päivineen täyttää kopiosuojauksen murtamisen tunnusmerkit..
Suunnitellun kansalaistottelemattomuuden ytimen muodostaa organisoitu keskustelupalvelu, jonka osallistujien on tarkoitus informoida muita erilaisista tavoista kiertää erilaisia kopiosuojauksiksi itseään nimittäviä käytönestojärjestelmiä. Kampanjan hengessä kaikkien kierto-ohjeiden tulee olla varustettu lähettäjän omalla nimellä.

No comments: