2006-01-31

Jokainen voi sortua

Jokainen voi sortua

Sarasvuon persoonasta ja teeseistä voi olla perustellustikin montaa mieltä mutta täytyy sanoa että ainakin mies kykenee pistämään itsensä peliin monella eri tasolla ja lainaamaan olemuksensa kampanjalle hyvän asian puolesta. Moni julkisuuden naamankiillottajista tuskin olisi tähän kampanjaan lähenyt kasvojaan lainaamaan.

Diilistä en paljoa perustanut ja diilin huomiotalushehkutuksia juuri kuunnellut mutta täytyy tässä yhteydessä tunnustaa se että tietyllä tapaa arvostan Sarasvuota esiintyjänä. En varsinaisesti sanoman osalta vaan ulosannin, olemuksen ja esitystekniikan osalta. Vaatii oman taitonsa pitää yleisö hiljaisena vaikka sähkökatkonkin sattuessa ( olin joskus aikoja sitten todistamassa tätä eräällä TKK:n vierailijaluentosarjan luennolla ) ilman että esitys varsinaisesti pimennyksestä häiriintyy ja pitää opiskelijayleisö paikoillaan lauteilla vaikka esitys venyisikin rankasti yliajalle. Tuosta jos saisi edes jotain ammennettua itsellensä.

Sillä vaikka ammatti ja ala on tekniikkaa ja teknologiaa niin siitä suuri osa on kuitenkin jatkuvaa ihmisten välistä vuorovaikuttamista neukkareissa, käytävillä ja konttoritilojen suojissa jolloin hyvällä ulosannilla kykenee parhaimmillaan vaikuttamaan välillisesti enemmän mitä ehkä asemansa puolesta muutoin kykenisikään.

Via Merten

No comments: