2006-01-03

Tilinpäätös toimikaudelle 2005

Kvartaali kvartaalilta en ala mennyttä kautta sen tarkemmin tiliöimään mutta ehkä näin toimikauden vaihtuessa on syytä luoda vielä yksi katsaus menneeseen. Oikeastaanhan tämä olisi jo pitänyt tehdä tässä näin jo viimeistään toinen päivä mutta ehti tuo myrskyvaroitus tuohon edelle ja sitäkautta myös muut pienet reunamerkinnät sekoittamaan pakkaa..

Kaikenkaikkiaan vuosi kului aika vauhdilla ja ei tarjonnut oikeastaan sen suurempia yllätyksiä omaan elämääni. Mitä nyt työsuhde vakinaistui puolivahingossa muun muassa mutta sitäkään en nyt näin jälkikäteen pitäisi kovin suurena yllätyksenä.

Elämänmuutoksena kylläkin mutten nyt niinkään yllätyksenä. Vakinaisen työn ja muuttuneen toimenkuvan myötä sitä on tietenkin tullut eloon myös uudenlaista kiirettä ja pientä stressintynkää siitä että saa asiat luistamaan ja osaa priorisoida itsensä aina oikean ongelman pariin mutta toisaalta siihen sitä on itseään myös monet vuodet kouluttanut ja varautunut.

Edellisten kolmen shokkivuoden jälkeen joiden aikana kaikki tuntui menevän syksy syksyltä aina vain enemmän päin seiniä aina edellissyksyn käänteisiin saakka päätyen tälläinen vaateriin oikaistu vaakalentovuosi oikeastaan olikin jo varsin mukavaa läpikuljettavaa ja hyvää pohjaa korkeuden keräämiselle. Eiköhän tämä taas tästä käyntiin lähde ja eteenpäin etene.

Alku ainakin vaikuttaa oikein mukavalta

No comments: