2006-01-02

*ttuilua kuuliaiselle asiakkaalle

Case Coldplay

Näinä päivinä on oikeastaan helvetin masentavaa (anteeksi voimasanat.. tulee tunteella) olla kuuliainen ja maksava asiakas ja ostaa musiikkia ja elokuvia kaupasta sen sijaan että tyynesti unohtaisi lait ja asetukset ja lataisi muiden tapaan kaiken tarpeellisen netistä. Coldplayn CD:tä en ole ostanut ( enkä osta) mutta jotekin tuokin tapaus on niin kovin tunnusomainen. Osta osta osta mutta älä valita jos ei toimi, meillä rahat ja sulla *tutus.

Vastaavan ahaa-elämyksen koin tuossa juuri katsellessani DVD:ltä leffaa jonka olin taannoin ostanut. Ensin levyn päällä oli isolla leima että "vuokraaminen kielletty" turhan monella kielellä ja kaiken huippuna heti käynnistyttyä sain ihailla propagandapätkää "Piracy is a Crime"

Siis hei haloo.. tässäkö on se perkeleen kiitos että minä ostan teidän hyvällä katteella hinnoitellun levyn ja kannatan teidän firmanne taloutta. Luuletteko te vatipäät että tuollainen lähinnä säälittävä propaganda kääntää ketään kaidalle tielle ja että maksavat asiakkaat kokevat tuon minään muuna kuin *ttuiluna päin näköä. Ikäänkuin minä olisin asiakkaana pelkkä välttämätön paha jolta pitää nyhtää rahat ja haukka vielä päälle siitä hyvästä että kävin kaupassa.

No comments: