2006-01-12

Varo halpaa kauppaa

Suomalaisen virkamiehistön kivikautisuus jaksaa edelleenkin hämmästyttää. Digitodayn blogin kommenteissa lienee viimeistään jo sanottu sinänsä kaikki oleellinen tästä T. Lehdon blogissaan bloggaamasta ja Tietokoneessa julkaisemasta artikkelista venäläisen nettikaupan laillisuudesta mutta edelleenkin lienee soveliasta nostaa artikkelista esiin parit yksityiskohdat jotka omalta osaltaan kertovat hyvinkin paljon tilanteen kivikautisuudesta:
Kotilainen ja Rajaniemi ovat yhtä mieltä siitä, että palvelussa myydään laittomia kopioida. Laittomuus pitäisi erottaa halvasta hinnasta.
ja ennenkaikkea:
Kotilaisen mukaan musiikin lailliset verkkokaupat perustuvat kansallisiin ratkaisuihin ja toimintamalleihin. "Suomalaisille kuluttajille on tarjolla Suomessa toimivat kymmenkunta laillista palvelua. Eli jos palvelua tarjotaan suomalaisille kuluttajille Suomen ulkopuolelta, on se viite palvelun laittomuudesta, kun kyseessä on musiikkitiedostojen online-kauppa
Voi hyvää päivää.. kansallisiin ratkaisuihin.. Kuinka hemmetinmoiset laput silmillään nämä kansakunnan toivottomat oikein elävät ja kuinka pahasti he ovat jämähtäneet 70-luvulle maailmankuvassaan ja ajatusmaailmassaan. Hei herätys.. emme me enää ole vuosiin tai vuosikymmeniin eläneet missään pullossa. Maailma tuolla ulkona on ihan oikeasti globaali paikka ja kauppaa käydään yli rajojen. Meillä täällä EU:ssa on jopa olemassa sellaiset kuin sisämarkkinat ihan ilman tulleja ja kansallisia karsinoita.. Jos olette sattuneet moista huomaamaan siellä virastokammioissanne..

No comments: