2004-12-19

Viikonloppuja

Joulu lähestyy vääjäämättä ja joulunalusajan ohjelma on taas harvinaisen hyvin bookattu. Viikonloppuna ehtinyt näkemään jo 3 ystävää joulua toivotellen ja viikolla pitäisi muiden rientojen lomassa vielä toimittaa parit pienet joulupuketit perille asti. Kiirettä pitää, sanoisin, mutta mikäs näitä rientoja rientäessä.

Huomenna olisi sitten vuorossa duunissa yhden osaston kehityspäivä aamusaunoineen ja illallisineen ja tiistaina vielä yhdet pikkujoulut joten ei tästä ainakaan tylsistymään ehdi. Ja töissä mukavasti lämmittää mieltä saatu positiivinen kannuste ja palkinta:
Omatoiminen ja ennakkoluuloton osaamisen ja työmenetelmien kehittäminen ja jakaminen ryhmän oman strategian mukaisesti. Oppimisen ilmapiirin edistäminen. Laajakatseisuus oman työkentän ulkopuolelle ja uusien asioiden nopea hyödyntäminen asiakkaan menestymiseksi.
Ei hullumman kuuloista, sanoisin, vaikka itse onkin jäävi kommentoimaan kommentteja. Ja kyllähän tuo pieni kannustepalkkiokin lämmittää mieltä: Lahjakortti Chef Wotkinsin lihatukkuun ! Pelkkä tuotelistan selaileminenkin saa aikaan amatöörikotikokissa tietyn Pavlovinkoiramaisen reaktion.. Mitähän sitä oikein ostaisikaan !

No comments: