2005-02-21

Informaatioähkyä taas kerran

Työviikon alku on ollut siinä suhteessa erinomainen että koko päivän on ainakin jotenkin voinut uhrata pitkästä aikaa oman opinnäytetyön / kehitysprojektin eteenpäinsaattamiseen ja olemassaolevan materiaalin läpikäymiseen ja prosessoimiseen kahden alustavan ja hivenen kriittisen muistion muotoon.

Tokihan tässä samalla tietää senkin että paria muuta asiaan liittyvää kehityshaaraa pitäisi samalla rinnakkaisprosessoiden potkia eteenpäin ja yrittää puristaa laatupuolelta vastauksia muutamiin ehdotuksiinsa (Ikävä kyllä jokin kumma lomaviikko meneillään..) mutta ainakaan mikään ylimääräinen aihe tai ongelma ei ole aikaa ryövännyt niin pahoin kuin muutamat poikkeamat viimeviikkoina.

Ongelmana vain alkaa olla julmettu informaatioähky korvienvälissä. Sikäli tilanne on hyvä että tietää melko hyvin jo mistä suunnista oleelliset kehityskohteet löytyvät, miten asioita pitäisi parantaa ja mistä onkia lisää informaatiota aiheesta ja ikäänkuin alkaa hanskaamaan valmistusprosessin kokonaiskuvan kuin omat taskunsa mutta kun vielä pitäisi saada purettua sitä dataa kirjalliseen muotoon ja jotenkin jäsennellysti.

Mindmappeja on kertynyt jo jonkinverran varastoon ja erilaisia hahmotelmia ja hahmotelmanpohjia on jo tuskaksi asti mutta jotenkin pitäisi löytää se punainen lanka koko jutulle ja kirjattua se lopullinen luuranko valmiiksi jotta voisi alkaa liimaamaan lihaa ja läskiä luitten päälle ja kaivamaan nerokkaita suosituksia korviensavälistä. Ikävä kyllä pää on vain kuin romukoppa ja sisäinen levynhallinta pahemman kerran jumissa.

Eikä oikein raaskisi formatoidakkaan kun tuo varmuuskopionti on vähän vielä lapsenkengissä...

No comments: